Tietosuojaseloste

Johdanto

Tämä tietosuojaseloste (myöhemmin "seloste") kertoo, kuinka käsittelemme henkilötietojasi (myöhemmin myös "tiedot") vieraillessasi https://vulkanvegas.com/-sivustolla (myöhemmin "Sivusto") käyttäessäsi sitä tai kommunikoidessasi Sivuston hallinnoijien kanssa käytettävissä olevien yhteystietojen välityksellä.

Tietoa meistä

Sivuston omistaa ja sitä operoi kaksi yhteisrekisterinpitäjää (asetuksen 2016/679 artiklan 26 mukaisesti (myöhemmin "GDPR")): a) Invicta Networks (lisenssi 8048/JAZ2012-009) N.V., osoite: Heelsumstraat 51, E-Commerce Park, Curaçao, P.O. Box 422, rekisterinumero: 123787; ja b) Brivio Limited, Kyproksen tasavallassa perustettu yhtiö, jonka rekisterinumero on HE 315596 ja rekisteröity osoite Office 102, 12A Lekorpouzier, Limassol, Cyprus. Näihin kahteen yhteisrekisterinpitäjään viitataan myöhemmin termeillä "Yhtiö", "me", "meidän". Mikäli sinulla on kysyttävää tietojen käsittelystä, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, osoite [email protected].

Mitä tietoja käsittelemme

Yhteystiedot. Kun kommunikoit kanssamme Sivuston käyttöliittymän välityksellä tai käytettävissä olevien yhteystietojen välityksellä, annat meille seuraavat tiedot:
• yhteystietosi: esimerkiksi postiosoitteesi/sähköpostiosoitteesi/puhelinnumerosi;
• nimesi;
• kaikki viestinnän aikana meille antamasi tiedot;
• Tallennamme lisäksi kanssamme käymiesi keskustelujen historian sisältäen tallenteet äänipuheluista kanssamme (kun esimerkiksi kommunikoit tukitiimimme kanssa jne.).

Tilitiedot. Kun luot tilin Sivustolle, annat meille yhteystietojesi lisäksi seuraavat tiedot:
• nimesi;
• sukupuolesi;
• syntymäpäiväsi;
• tiedot aktivoimistasi kupongeista;
• käyttäjänimesi (mikäli soveltuu);
• Skype-tilisi;
• lisätietoja (mikäli soveltuu).

Lisäksi, mikäli olet sulkenut tilisi uhkapelaamiselta määrätyn ajanjakson ajaksi tai estänyt tilisi pysyvästi, tallennamme myös nämä tiedot.

Uutiskirjeen tilaustiedot. Keräämme tietoa viittauksistasi (viittaava käyttäjä tai yhteistyökumppani).

Viittaustiedot. Näihin tietoihin sisältyy tiedot asettamistasi panoksista ja niiden lopputuloksista, pelaamistasi peleistä ja kokonaisvoittosi ja -tappiosi määrät sekä muita vastaavia tietoja.

Panostustiedot. Näihin tietoihin sisältyy tiedot asettamistasi panoksista ja niiden lopputuloksista, pelaamistasi peleistä ja kokonaisvoittosi ja -tappiosi määrät sekä muita vastaavia tietoja.

Vahvistustiedot. Vahvistusprosessin aikana sinun on toimitettava meille seuraavat tiedot:
• kopio tai valokuva henkilötodistuksestasi;
• valokuva maksuvälineestäsi tai muu todiste siitä, että olet transaktioiden suorittamisessa käytetyn tai käytettäväksi aiotun maksuvälineen haltija;
• valokuva sinusta;
• valokuva sinusta yhdessä henkilötodistuksen ja maksukortin kanssa;
• vahvistus osoitteestasi, kuten sähkölasku, puhelinlasku tai muu asiakirja, joka oman lainkäyttöalueesi lakien ja määräysten mukaisesti riittää vahvistamaan osoitteesi;
• vahvistus omaisuutesi ja varojesi alkuperästä (joissakin tilanteissa);
• tallenteet video-/äänipuheluistasi Sivuston hallinnon kanssa (mikäli vahvistus on tehty video-/äänipuhelun välityksellä).;
• Suorittaessamme vahvistusta tarkistamme joidenkin Sivustomme käyttäjien tiedot valtiollisista rekistereistä, poliittisesti vaikutusvaltaisten henkilöiden tiedot sisältävistä tietokannoista ja muista luotettavista lähteistä sekä keräämme heistä lisätietoja.

Maksutiedot. Yhtiö ei itse käsittele maksujasi, vaan niiden käsittelystä vastaavat kolmannen osapuolen maksupalveluntarjoajat. Tämä tarkoittaa, että saamme maksutietosi näiltä maksupalveluntarjoajilta. Näitä ovat seuraavat tiedot:
• maksukorttisi tai maksuvälineesi tiedot (kuusi ensimmäistä ja neljä viimeistä numeroa sekä kortinhaltijan nimi – kolme etunimen ensimmäistä kirjainta ja kolme sukunimen viimeistä kirjainta tai joissakin tapauksissa kolme sukunimen ensimmäistä kirjainta ja kolme etunimen viimeistä kirjainta);
• transaktiotietosi ja transaktioiden tunnistamisessa tarvittavat tiedot.

Kanta-asiakasohjelman tiedot. Olemme luoneet Sivustolla usein vieraileville käyttäjille kanta-asiakasohjelman. Sen myötä luomme tietoja käyttäjän osallistumisesta tähän ohjelmaan. Näitä ovat seuraavat tiedot:
• ansaitsemasi pisteet;
• tasosi;
• käteispalautuksen määrä;
• muita tietoja, joita voidaan käsitellä kanta-asiakasohjelmassa.

Bonustiedot. Käsittelemme tietoa siitä, kuinka käytät bonusohjelmamme bonuksia. Näitä tietoja ovat mm:
• tiedot käyttämistäsi bonuksista;
• bonussaldosi.

Automaattisesti kerätyt tiedot. Kun käytät Sivustoa, keräämme joitakin tietoja automaattisesti. Vastaanotamme tietoja verkkoselaimestasi ja analysoimme niitä. Näitä tietoja ovat:
• sivustolla viettämäsi aika yhteensä;
• klikatut sivuston sisäiset linkit (perustuen seuraavan sivun URL-osoitteeseen);
• IP-osoitteesi ja käyttäjäagenttisi merkkijono (mitä selainta käytetään, mitä versiota ja millä käyttöjärjestelmällä).

Evästetiedot. Evästeet voivat kerätä tietoja, jotka voidaan luokitella "henkilötiedoiksi". Saadaksesi lisätietoa evästeiden käytöstä tutustu Evästekäytäntöön.

Käsittelyn peruste ja lainmukaisuus.

Peruste Tiedot Laillinen peruste
Peruste

Sivuston hallinta ja suojaus:

  • Sivuston suojaaminen kyberhyökkäyksiltä (ml. DDoS-hyökkäykset);
  • Sivuston tai sivuston toiminnan mahdollistavan palvelimen ongelmien diagnosointi.
Tiedot

a) Automaattisesti kerätyt tiedot;
b) Evästetiedot.

Laillinen peruste

Yhtiön oikeutettu etu GDPR:n artiklan 6(1)(f) mukaisesti. Sivuston ja sen toiminnan mahdollistavan palvelmen hallinta ja suojaus ovat yhtiön oikeutettuja etuja.

Peruste

Tilisi luominen ja palveluiden tarjoaminen Sivustolla. Ilman näitä tietoja emme pysty luomaan sinulle tiliä Sivustolle tai tarjoamaan sinulle palveluitamme.

Tiedot

a) Yhteystiedot;
b) Tilitiedo;
c) Panostustiedot;
d) Maksutiedot.

Laillinen peruste

Sopimuksen täytäntöönpano GDPR:n artiklan 6(1)(b) mukaisesti. Nämä tiedot ovat välttämättömiä tilin avaamiseksi, ja ilman näitä tietoja emme voi tehdä kanssasi sopimusta tai avata sinulle tiliä Sivustolle.

Peruste

Todennusten tekeminen. Suoritamme todennuksia a) sovellettavan rahanpesun ja terrorismin rahoituksen vastaisen lainsäädännön noudattamiseksi: Tästä seuraa, että todentamistietojen toimittamista edellytetään laissa. Ilman näitä tietoja emme pystyisi noudattamaan yllä mainitun lainsäädännön mukaista lakisääteistä velvoitettamme; b) petosten, huijaamisen ja Sivuston Käyttöehtojen rikkomisen estämiseksi. Joissakin tapauksissa suoritamme lisätarkistuksia (esimerkiksi videopuhelun välityksellä) estääksemme Käyttöehtojemme (jotka muodostavat sopimuksen sinun ja meidän välillämme) rikkomisen, huijaamisen ja petokset. Tämä tarkoittaa, että lisätarkistukset ovat sinun ja meidän välisen sopimuksemme edellyttämä toimenpide; c) estääksemme Sivuston käytön lapsilta. Ilman todennusten tekemistä emme (joissakin tapauksissa) pysty luomaan sinulle tiliä tai sallia tilisi käytön jatkamista.

Tiedot

Kaikki hallussamme olevat sinua koskevat tiedot.

Laillinen peruste

a) Kun todennus tehdään rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen vastaisen lainsäädännön noudattamiseksi ja Sivuston käytön estämiseksi lapsilta: yrityksen lakisääteisen velvoitteen noudattaminen GDPR:n artiklan 6(1)(c) mukaisesti;
b) Kun todennus tehdään petoksen ja huijaamisen estämiseksi: yrityksen oikeutettu etu GDPR:n artiklan 6(1)(f) mukaisesti. Petoksen ja huijaamisen estäminen on yrityksen oikeutettu etu;
c) Kun todennus tehdään Sivuston Käyttöehtojen rikkomisen estämiseksi: sopimuksen, jonka osapuolena sinä olet, täytäntöönpano GDPR:n artiklan 6(1)(b) mukaisesti. Käyttöehtomme ovat sopimus sinun ja Yrityksen välillä, ja mikäli et läpäise tarkistusta, katsotaan se tämän sopimuksen rikkomiseksi.

Peruste

Valtion viranomaisten, tuomioistuinten ja muiden vastaavien elinten pyyntöjen noudattaminen.

Tiedot

Kaikki hallussamme olevat sinua koskevat tiedot.

Laillinen peruste

Yhtiön lakisääteisen velvoitteen noudattaminen GDPR:n artiklan 6(1)(c) nojalla;

Peruste

Ottaaksemme sinuun yhteyttä.
Voimme ottaa sinuun yhteyttä eri syistä:

a) Kun otat meihin yhteyttä Sivuston tai Sivustolla olevien yhteystietojen kautta ja kysyt meiltä Sivustostamme, Yhtiöstämme jne;
b) Kun käytät Sivustoa, viestit tukitiimin tai Yhtiön muun sinulle palveluita tarjoavan tai Sivuston käyttöön liittyviä ongelmiasi ratkaisevan henkilöstön kanssa;
c) Voimme lisäksi käyttää yhteystietojasi kertoaksemme sinulle Sivustoomme, tuotteisiimme, palveluihimme ja asiakirjoihimme/sääntöihimme tehdyistä sinuun vaikuttavista muutoksista.

Tiedot

Yhteystiedot sekä muut hallussamme olevat sinua koskevat tiedot (mikäli ne on hankittu viestintätarkoituksiin).

Laillinen peruste

a) Mikäli sinulla ei ole tiliä Sivustolla ja viestit kanssamme yleisistä asioista: Yhtiön oikeutettu etu GDPR:n artiklan 6(1)(f) mukaisesti. Viestintä suuren yleisön kanssa on Yhtiön oikeutettu etu;
b) Kun viestimme kanssasi Sivuston käyttöösi, tiliisi tai palveluihimme liittyen: sopimuksen, jonka osapuolena sinä olet, täytäntöönpano GDPR:n artiklan 6(1)(b) mukaisesti. Ilman tätä viestintää emme pysty tarjoamaan käyttöösi joitakin Sivuston toiminnallisuuksia ja/tai ratkaisemaan Sivuston käyttöön liittyviä ongelmiasi.

Peruste

Rekisteröidyn pyyntöjen ja muiden laillisten pyyntöjen noudattaminen.

Tiedot

Kaikki hallussamme olevat sinua koskevat tiedot.

Laillinen peruste

Yrityksen lakisääteisen velvoitteen noudattaminen GDPR:n artiklan 6(1)(c) mukaisesti.

Peruste

Omaehtoisen pelikiellon asettaminen. Jos olet päättänyt asettaa itsellesi omaehtoisen pelikiellon (estääksesi tilisi käytön tai asettaaksesi sille käyttörajoituksia määritellyn ajanjakson ajaksi tai pysyvästi), käytämme tietojasi tämän pelikiellon toteuttamiseksi.

Tiedot

a) Todentamistiedot;
b) Tilitiedot;
c) Yhteystiedot;
d) Maksutiedot;

Laillinen peruste

Sopimuksen, jonka osapuolena sinä olet, täytäntöönpano GDPR:n artiklan 6(1)(b) mukaisesti.

Peruste

Uutiskirjeemme lähettäminen.

Tiedot

a) Suostumus uutiskirjeen vastaanottamiseen;
b) Yhteystiedot.

Laillinen peruste

Antamasi suostumus GDPR:n artiklan 6(1)(a) mukaisesti.

Peruste

Sivuston ja sen toiminnallisuuden parantaminen:
a. Sivuston uusien toimintojen ja ominaisuuksien testaaminen;
b. Tutkimus ja analysointi.

Tiedot

a) Automaattisesti kerätyt tiedot;
b) Evästetiedot.

Laillinen peruste

Yhtiön oikeutettu etu GDPR:n artiklan 6(1)(f) mukaisesti. Sivuston ja Sivustolla tarjottujen palveluiden parantaminen ja kehittäminen ovat Yhtiön oikeutettuja etuja.

Peruste

Sivuston tarjoaminen sinulle
ja Sivuston räätälöinti laitteesi ja laitteellesi tallennettujen asetusten mukaisesti.

Ilman automaattisesti kerättyjä tietoja ja evästetietoja Sivusto ei ehkä toimi ja/tai toimi oikein. Jos esimerkiksi poistat evästeet käytöstä, et pysty kirjautumaan sisään Sivustolle emmekä muista sivustovalintojasi (esimerkiksi Sivuston kieltä).

Tiedot

a) Automaattisesti kerätyt tiedot;
b) Evästetiedot.

Laillinen peruste

Yhtiön oikeutettu etu GDPR:n artiklan 6(1)(f) mukaisesti. Sivuston tarjoaminen sen käyttäjille on Yhtiön oikeutettu etu.

Peruste

Käyttöehtojemme rikkomisen estäminen, Käyttöehtojemme rikkomisen, huijaamisen, salaisen yhteistyön, Sivuston vilpillisen käytön ja muun vastaavan toiminnan estäminen.

Tiedot

Kaikki hallussamme olevat sinua koskevat tiedot.

Laillinen peruste

Yhtiön oikeutettu etu GDPR:n artiklan 6(1)(f) mukaisesti. Käyttöehtojemme rikkomisen, huijaamisen, salaisen yhteistyön, Sivuston vilpillisen käytön ja muun vastaavan toiminnan estäminen ovat Yhtiön oikeutettuja etuja.

Peruste

Komission laskeminen viittaajalle joka ohjasi sinut Sivustolle.

Tiedot

a) Tilitiedot;
b) Yhteystiedot;
c) Panostustiedot;
d) Maksutiedot.

Laillinen peruste

Yhtiön oikeutettu etu GDPR:n artiklan 6(1)(f) mukaisesti. Viittaajien komission laskeminen on Yhtiön oikeutettu etu.

Peruste

Oikeudellisten vaateiden laatiminen, esittäminen ja puolustaminen. Voimme käyttää tietojasi suojellaksemme oikeutettuja etujamme tuomioistuimessa ja oikeudellisissa riitatilanteissa.

Tiedot

Kaikki hallussamme olevat sinua koskevat tiedot.

Laillinen peruste

Yhtiön oikeutettu etu GDPR:n artiklan 6(1)(f) mukaisesti. Oikeudellisten vaateiden laatiminen, esittäminen ja puolustaminen ovat Yhtiön oikeutettuja etuja.

Peruste

Sivuston kautta suoritettavien maksujesi edistäminen. Ilman maksutietojasi emme voi käsitellä maksujasi emmekä sen seurauksen voi tarjota sinulle Sivuston palveluita.

Tiedot

Maksutiedot.

Laillinen peruste

Sopimuksen, jonka osapuolena sinä olet, täytäntöönpano GDPR:n artiklan 6(1)(b) mukaisesti.

Peruste

Sivuston saldosi laskeminen (oikea raha ja bonus).

Tiedot

a) Maksutiedot;
b) Bonustiedot;
c) Kanta-asiakasohjelman tiedot;
d) Panostustiedot.

Laillinen peruste

Sopimuksen, jonka osapuolena sinä olet, täytäntöönpano GDPR:n artiklan 6(1)(b) mukaisesti.

Peruste

Käteispalautuksesi laskeminen.

Tiedot

a) Maksutiedot;
b) Bonustiedot;
c) Kanta-asiakasohjelman tiedot;
d) Panostustiedot.

Laillinen peruste

Sopimuksen, jonka osapuolena sinä olet, täytäntöönpano GDPR:n artiklan 6(1)(b) mukaisesti.

Peruste

VIP-tuen tarjoaminen joillekin käyttäjille.

Tiedot

a) Maksutiedot;
b) Bonustiedot;
c) Kanta-asiakasohjelman tiedot;
d) Panostustiedot.

Laillinen peruste

Yhtiön oikeutettu etu GDPR:n artiklan 6(1)(f) mukaisesti. VIP-tuen tarjoamien joillekin asiakkaille on Yhtiön oikeutettu etu.

Peruste

Kanta-asiakasohjelman tarjoaminen.

Tiedot

a) Maksutiedot;
b) Bonustiedot;
c) Kanta-asiakasohjelman tiedot;
d) Panostustiedot.

Laillinen peruste

Sopimuksen, jonka osapuolena sinä olet, täytäntöönpano GDPR:n artiklan 6(1)(b) mukaisesti.

Tietojesi vastaanottajat

Alihankkijamme, yhteistyökumppanimme ja muut yhteisöt. Sivustoa ja Sivuston kautta tarjottavia palveluita ylläpitää ja tarjoaa suuri joukko ihmisiä, jotka voivat työskennellä Yhtiön tai yhteistyökumppaneidemme, alihankkijoidemme ja muiden yhteisöjen palveluksessa. Tämä tarkoittaa, että tietojasi voidaan jakaa heidän kanssaan. Huomaa, että kaikki nämä siirrot on suojattu asianmukaisilla tiedonsiirtosopimuksilla, jotka velvoittavat nämä vastaanottajat käsittelemään tietojasi tämän tietosuojaselosteen ja Yhtiötä koskevan lainsäädännön mukaisesti.

Sivuston saatavuuden tarjoava(t) datakeskus/-keskukset. Sivusto ja Sivustolla tarjottavat palvelut on sijoitettu kolmannen osapuolen omistavalle Palvelimelle. Tästä seuraa, että tietojasi jaetaan heidän kanssaan. Huomaa, että tietosi säilytetään vain salatussa muodossa, ja salauksen purkaminen ilman salausavaimia on mahdotonta.

Rahoituslaitokset: pankit, maksupalveluiden tarjoajat, maksujärjestelmät/yhdyskäytävät ja muut vastaavat yhteisöt. Kolmannen osapuolen rahoituslaitos/-laitokset käsittelevät Sivustolla tarjottuihin palveluihin liittyvät transaktiot. Tämä tarkoittaa, että tietojasi jaetaan heidän kanssaan transaktioidesi suorittamiseksi sekä heidän lakisääteisten ja sääntelyyn liittyvien velvoitteidensa täyttämiseksi.

Kuriiriyhtiöt. Mikäli voitat fyysisen voiton tai palkinnon, tietojasi annetaan voittosi tai palkintosi sinulle toimittavalle kuriiriyhtiölle.

Akkreditointielimet, auditoijat. Kun Yhtiössä suoritetaan riippumaton auditointi, tietojasi voidaan antaa auditoijalle. Laki velvoittaa kaikkia näitä elimiä tai auditoijia käsittelemään tietojasi tämän selosteen ja soveltuvan lainsäädännön mukaisesti.

Analytiikka. Näihin lukeutuvat Google Analytics, Yandex Metrica ja Hotjar.

Google Analytics. Sivusto käyttää Google Analytics -verkkoanalytiikkapalvelua. Sitä operoi Google LLC., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Google Analytics käyttää aiemmin mainittuja "evästeitä". Evästeiden Sivuston käytöstäsi luomat tiedot siirretään yleensä Google-palvelimelle USA:an ja varastoidaan siellä. Google Analytics Opt-out -selainlisäosa antaa vierailijoille ja käyttäjille mahdollisuuden estää Google Analytics -palvelua keräämästä ja käyttämästä heidän tietojaan. Asentaaksesi Google Analytics Opt-out -selainlisäosan seuraa tätä linkkiä: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.

Cloudflare, Inc. Yhtiö käyttää palveluita, jotka tarjoaa Cloudflare, Inc. 101 Townsend St, San Francisco, CA 94107 USA. Сloudflare tarjoaa verkko-optimointi- ja tietoturvapalveluita, joita Yhtiö käyttää parantaakseen ja suojatakseen Sivustoa, mukaan lukien käänteistä välityspalvelinta. Cloudflare voi kerätä lokitietoja Sivuston kävijöistä. Lisäksi Yhtiö on tietosuojasyistä ottanut käyttöön Cloudflaren evästetiedoston (katso lisätietoja Evästekäytännöstä). Lukeaksesi lisää siitä, kuinka Cloudflare käsittelee tietoja, seuraa tätä linkkiä https://www.cloudflare.com/privacypolicy.

Hotjar. Hotjar (yhtiön rekisteröity kotipaikka: Hotjar Ltd, Level 2 St Julians Business Centre, 3, Elia Zammit Street St Julians STJ 1000, Malta) on teknologiapalvelu, joka auttaa meitä ymmärtämään paremmin käyttäjien käyttökokemusta (esim. kuinka paljon aikaa he viettävät sivuilla, mitä linkkejä he napsauttavat jne.) mahdollistaen Sivuston ylläpitämisen ja parantamisen. Hotjar käyttää evästeitä ja muita tekniikoita kerätäkseen tietoja käyttäjiemme käyttäytymisestä ja heidän laitteistaan (etenkin laitteen IP-osoitteesta (kerätään ja tallennetaan vain anonymisoidussa muodossa), laitteen näytön koosta, laitetyypistä (yksilölliset laitetunnisteet), selaintiedoista, maantieteellisestä sijainnista (vain maa), Sivuston kielestä). Hotjar tallentaa tämän tiedon pseudonymisoidussa käyttäjäprofiilissa. Mikäli haluat kieltää Hotjaria käsittelemästä sinua koskevia tietoja, seuraa linkkiä Hotjarin Opt-out-sivustolle https://www.hotjar.com/legal/compliance/opt-out.

Yandex.Metrica. Yandex.Metrica on verkkoanalytiikkapalvelu, jonka tarjoaja on Yandex Oy, Moreenikatu 6, 04600 Mäntsälä, Suomi. Yandex.Metrica seuraa ja raportoi verkkoliikennettä. Yandex käyttää kerättyjä tietoja seuratakseen Sivustomme käyttöä. Näitä tietoja jaetaan muiden Yandex-palveluiden kanssa. Mikäli haluat kieltää Yandexia käsittelemästä sinua koskevia tietoja, asenna Yandex.Metrica opt-out -lisäosa tästä linkistä https://yandex.com/support/metrica/general/opt-out.html.

Kuinka kauan säilytämme tietojasi

Käyttäjille, joilla on tili verkkosivustolla, tiedot: 6 (kuusi) vuotta päivästä, jona suljet tilisi verkkosivustolla, ja sopimuksemme kanssasi irtisanotaan. Lue lisää tallennustilaa henkilökohtaisia tietoja meidän FAQ tietojen säilyttämistä.

Rekisteröidyn oikeudet

Sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti sinulla on oikeuksia, joita voit käyttää a) lähettämällä meille pyynnön rekisteröityyn osoitteeseemme, b) lähettämällä pyynnön sähköpostiosoitteeseemme [email protected]; tai c) Sivustomme käyttöliittymän kautta (koskee joitakin toimintoja).

Huomaa, että nämä oikeudet ovat voimassa tietyin rajoituksin:

  • Mikäli emme ole varmoja pyytäjän henkilöllisyydestä, todennamme minkä tahansa oikeuden toteutusta pyytävän käyttäjän/vierailijan henkilöllisyyden ennen pyynnön toteuttamista;
  • Voimme rajoittaa alla määriteltyjä oikeuksia tai kieltäytyä oikeuksien toteuttamisesta, mikäli tämä rajoitus tai kieltäytyminen perustuu lainsäädäntöön, jota Yhtiön on noudatettava, tai mikäli voimme kieltäytyä pyyntösi toteuttamisesta sovellettavan lainsäädännön perusteella. Tässä tapauksessa kerromme syyn kieltäytymiselle vastauksessamme pyyntöösi;
  • Tämän osion tiedot ovat vain informatiivinen kuvaus GDPR:n mukaisista oikeuksista eikä se ole lainvoimainen. Jos haluat lisätietoja kustakin oikeudesta, tutustu GDPR:n artikloihin 15–22.

Sinulla on seuraavat oikeudet:

Oikeus peruuttaa suostumuksesi. Jos olet aiemmin antanut suostumuksesi tietojesi käsittelyyn (GDPR:n artiklan 6(1)(a) mukaisesti), sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Tämä tarkoittaa, että lopetamme henkilötietojesi käsittelyn siltä osin, kuin suostumusta käsittelyyn oli edellytetty peruuttamispäivämäärästä lähtien. Suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta ennen sen peruuttamista suoritetun, suostumukseen perustuneen käsittelyn lainmukaisuuteen.

Oikeus saada pääsy tietoihin. Sinulla on oikeus saada meiltä vahvistus siitä, käsitelläänkö sinua koskevia tietoja vai ei, ja, jos käsittelemme henkilötietojasi, oikeus saada kopio käsiteltävistä henkilötiedostasi.

Oikeus tietojen oikaisemiseen. Sinulla on oikeus vaatia, että oikaisemme ilman aiheetonta viivytystä sinua koskevat epätarkat ja virheelliset henkilötiedot.

TOikeus tietojen poistamiseen (tai oikeus "tulla unohdetuksi"). Sinulla on oikeus vaatia meitä poistamaan sinua koskevat henkilötiedot. Henkilötietosi poistetaan pyynnöstäsi. Tätä oikeutta sovelletaan, mikäli:
• henkilötietojasi ei enää tarvita niihin tarkoituksiin, joita varten ne kerättiin ;
• olet peruuttanut suostumuksesi (jos olet antanut suostumuksesi) eikä käsittelyyn ole muuta laillista perustetta;
• meidän ei tarvitse säilyttää henkilötietojasi sovellettavan lainsäädännön noudattamiseksi;
• tietoja on käsitelty lainvastaisesti;
• sovellettavassa lainsäädännössä ei ole tätä oikeutta koskevia rajoituksia;
• muissa tapauksissa, joissa sovellettava lainsäädäntö edellyttää tietojen poistamista.

Oikeus vastustaa käsittelyä. Sinulla on oikeus henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseesi liittyvällä perusteella vastustaa sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä, mikäli käsittely perustui GDPR:n artiklan 6(1)(a) mukaiseen Yhtiön tai kolmannen osapuolen oikeutettuun etuun. Sinulla on lisäksi oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointia varten (mikäli soveltuu).

Oikeus käsittelyn rajoittamiseen. Sinulla on oikeus siihen, että rajoitamme käsittelyä, jos kyseessä on yksi seuraavista tilanteista:
• Olet kiistänyt henkilötietojen paikkansapitävyyden, jolloin käsittelyä rajoitetaan ajaksi, jonka kuluessa Yhtiö voi varmistaa niiden paikkansapitävyyden;
• Käsittely on lainvastaista ja vastustat henkilötietojen poistamista ja vaadit sen sijaan niiden käytön rajoittamista;
• Emme enää tarvitse kyseisiä henkilötietoja käsittelyn tarkoituksiin, mutta rekisteröity tarvitsee niitä oikeudellisen vaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi;
• Olet vastustanut henkilötietojen käsittelyä oikeuteesi perustuen odotettaessa sen todentamista, syrjäyttävätkö sinun oikeutetut perusteesi Yhtiön perusteet.

Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen. Sinulla on oikeus saada meiltä sinua koskevat henkilötiedot jäsennellyssä, koneellisesti luettavassa muodossa, ja oikeus siirtää kyseiset tiedot toiselle rekisterinpitäjälle (selvästi sanottuna toiselle yhtiölle). Tämä oikeus koskee vain käsittelyä, joka:
• suoritettiin automaattisesti;
• perustuu GDPR:n artikloihin 6(1)(a) ja 9(2)(a) (suostumus) tai artiklaan 6(1)(a): sinun ja meidän välillämme solmittuun sopimukseen perustuva käsittely.

Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Voit aina ottaa meihin yhteyttä missä tahansa tietojesi käsittelyyn liittyvässä asiassa, mukaan lukien valituksen tekemisessä. Jos kuitenkin uskot, että sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisia oikeuksiasi on loukattu, voit tehdä valituksen:

Kansainväliset tietojen siirrot

Yhtiömme toimii maailmanlaajuisesti, ja tietojasi voidaan siirtää GDPR:n tarkoittamiin niin kutsuttuihin "kolmansiin maihin". Alta löydät lisätietoja seuraavista:

Siirron kuvaus Kolmas valtio Siirron oikeudellinen mekanismi
Siirron kuvaus

Tietojen siirto Google LLC:lle.

Kolmas valtio

Yhdysvallat.

Euroopan komission tietosuojan riittävyyttä koskevan päätöksen olemassaolo tai puuttuminen: puuttuu.

Siirron oikeudellinen mekanismi

Yandex Oy:n ja Yandex-konsernin Venäjällä sijaitsevien osien välisen sopimuksen vakiolausekkeet. Euroopan komissio on hyväksynyt sopimusten vakiolausekkeet GDPR:n artiklan 46(2)(c) mukaisesti (myöhemmin "sopimuksen vakiolausekket"). Lukeaksesi lisää EU:n ja EU:n ulkopuolisen maiden välisten tiedonsiirtoa koskevien sopimusten vakiolausekkeista seuraa tätä linkkiä: https://ec.europa.eu

Siirron kuvaus

Tietojen siirto Cloudflare, Inc.:lle.

Kolmas valtio

Yhdysvallat.

Euroopan komission tietosuojan riittävyyttä koskevan päätöksen olemassaolo tai puuttuminen: puuttuu.

Siirron oikeudellinen mekanismi

Sopimusten vakiolausekkeet.

Siirron kuvaus

Yandex Oy:n tekemä tietojen siirto Yandex-konsernin sisällä.

Kolmas valtio

Venäjän federaatio.

Euroopan komission tietosuojan riittävyyttä koskevan päätöksen olemassaolo tai puuttuminen: puuttuu.

Siirron oikeudellinen mekanismi

Sopimusten vakiolausekkeet.

Siirron kuvaus

Tietojen siirto Invicta Networks N.V.:lle.

Kolmas valtio

Curacao.

Euroopan komission tietosuojan riittävyyttä koskevan päätöksen olemassaolo tai puuttuminen: puuttuu.

Siirron oikeudellinen mekanismi

Sopimusten vakiolausekkeet.

Siirron kuvaus

Muut vastaanottajat.

Kolmas valtio

Euroopan komission tietosuojan riittävyyttä koskevan päätöksen olemassaolo tai puuttuminen: puuttuu.

Siirron oikeudellinen mekanismi

Säännölliset siirrot: sopimusten vakiolausekkeet. Mikäli siirrot ovat satunnaisia: erityistilanteita koskevat poikkeukset GDPR:n artiklan 49(1)(b) mukaisesti (siirto on välttämätön sinun ja Yhtiön välisen sopimuksen täytäntöönpanemiseksi).

Lasten henkilötietojen käsittely

Sivustoa ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaiden tai käyttäjän asuinpaikassa (lainkäyttöalueella) uhkapelien pelaamiselle asetettua ikärajaa nuoremmille käyttäjille ("täysi-ikäisyys"). Jos olet vanhempi tai laillinen huoltaja ja huomaat, että lapsesi käyttää Sivustoamme, ota meihin yhteyttä millä tahansa käytettävissä olevalla viestintävälineellä, niin ryhdymme asianmukaisiin toimenpiteisiin.

Kolmansien osapuolten sivustot

Sivustolla voi olla linkkejä/hyperlinkkejä kolmansien osapuolten omistamille Sivustoille (myöhemmin "kolmansien osapuolten sivustot"). Seuraat näitä linkkejä/hyperlinkkejä omalla vastuullasi. Yhtiö ei vastaa näiden Sivustojen sisällöstä eikä mistään, mitä voi tapahtua sen seurauksena, että vierailet näillä kolmansien osapuolten sivustoilla. Yhtiö suosittelee, että tutustut näiden sivustojen "tietosuojaselosteisiin" tai "tietoturvakäytäntöihin" tai muihin tietosuojaan liittyviin asiakirjoihin ennen kuin jaat mitään henkilökohtaisia tietojasi sivustojen kanssa.

Tähän selosteeseen tehdyt muutokset

Yhtiö voi tehdä muutoksia tähän tietosuojaselosteeseen. Mikäli muutoksia tehdään, Yhtiö julkaisee muutetun selosteen ennen muutosten voimaantuloa. Yhtiö ilmoittaa rekiteröityneille käyttäjille tähän selosteeseen tehdyistä muutoksista sähköpostitse. Mikäli jatkat Sivuston käyttöä, katsomme, että olet lukenut ja ymmärtänyt muokatun tietosuojaselosteen.

Tämän tietosuojaselosteen kieliversiot

Tietosuojaseloste on kirjoitettu alun perin englanniksi. Huomaa, että muut kieliversiot on tehty käyttömukavuuden lisäämiseksi. Mikäli kieliversioiden välillä on ristiriitaisuuksia, englanninkielinen versio on voimassa1. list text here.

reportservice pixel image